Modelling problem


[AGM]# R0MM3L #
12-28-2003, 01:43 PM
Hi, I want to delete this part of the original model hat, but how can I do ?

http://ns3260.ovh.net/~clic/forum/files/screen_110.jpg

thx ;)

strider_d_3000
12-28-2003, 01:51 PM
uncheck ingnore back faces and press del

[AGM]# R0MM3L #
12-28-2003, 02:05 PM
aye it work now :)

should I modifiy the *.qc file for recompile ?

strider_d_3000
12-28-2003, 03:01 PM
im assuming that it is a 1.0 model cause they didnít come out with 1.1 compiler or did they........ i dont think u need to modify the *.qc file

[AGM]# R0MM3L #
12-28-2003, 03:11 PM
Originally posted by strider_d_3000
im assuming that it is a 1.0 model cause they didn?t come out with 1.1 compiler or did they........ i dont think u need to modify the *.qc file

:( This sux, it was a 1.1 Model ... :(

Kami
12-28-2003, 09:37 PM
i think your confused.. unless someone snuck you the 1.1 compiler/decompiler its not a 1.1 model :)

[AGM]# R0MM3L #
12-29-2003, 01:09 AM
Originally posted by Kami
i think your confused.. unless someone snuck you the 1.1 compiler/decompiler its not a 1.1 model :)

Yes it is ! I played with today !
i can decompile it but not recompile

strider_d_3000
12-29-2003, 02:13 AM
gasp what this about a unregister version of milkshape register it man! if u need the magical numbers pm me ill help u

[AGM]# R0MM3L #
12-29-2003, 07:28 PM
I replace the model and now it works fine, thx all and thx strider ;)

Day of Defeat Forum Archive created by Neil Jedrzejewski.

This in an partial archive of the old Day of Defeat forums orignally hosted by Valve Software LLC.
Material has been archived for the purpose of creating a knowledge base from messages posted between 2003 and 2008.